Tramplein 7 - 1441 GP Purmerend - +31 299-423713 - 06-48519177 - carex1@xs4all.nl

Airco

Carex Autoservice is een gespecialiseerde autoservice in Purmerend. Ook hebben wij complete apparatuur en certificaten om airco’s te repareren. Wij kunnen voor elke auto de airco repareren en hebben alles in principe op voorraad.

Wij repareren uw airco, maar kunnen deze ook vervangen wanneer dat nodig is en wij kunnen uw airco ook bijvullen. Dit is ook meestal dezelfde dag nog geregeld. Mocht het zo zijn, dat wij een filter moeten bestellen dan duurt dit maximaal 2 uur.

Zorg dat uw airco goed werkt voor in de winter als in de zomer. Inderdaad, zelfs in de winter. In de zomerse-hitte is uw airco van groot belang voor een heerlijke verkoeling in de auto. Maar ook in de winter is uw airco van groot belang. Waarom? Het kan vaak gebeuren in de winter, dat uw ramen beslagen zijn. Dit probleem kunt u snel oplossen door uw airco aan te zetten, zodat u snel schone ramen heeft en weg kunt rijden.

Dus werkt uw airco niet, of merkt u dat er problemen zijn met uw airco wacht dan niet te lang, en neem direct contact met ons op. Maar ook als u met de auto op vakantie gaat, is het verstandig uw airco na te kijken, ook al heeft u op dat moment nog geen problemen met uw airco. Ditzelfde is ook verstandig voor uw autobanden.

background image background image