Tramplein 7 - 1441 GP Purmerend - +31 299-423713 - 06-48519177 - carex1@xs4all.nl

APK voor 39 euro!

APK is een afkorting van Algemene Periodieke Keuring en is een keuring die verplicht is wanneer u een auto bezit. In Europa is het namelijk een wettelijke verplichte keuring.

Bij Carex Autoservice in Purmerend staan wij bekend om onze eerlijkheid voor het regelen van het APK van uw auto. Wij hanteren dan ook het maximale bedrag dat wij vragen van jou als klant.

We zien namelijk vaak genoeg dat bedrijven een goedkoop bedrag van de klant vragen voor hun APK, alleen we merken ook dat klanten uiteindelijk duurder uitkomen voor de reparaties. Want uiteindelijk moeten diegene die goedkoop APK aanbieden ergens hun geld vandaan halen. Wij zijn hier tegen en willen voor het normale maximale tarief uw APK zorgvuldig doen. Wanneer wij een reparatie gaan uitvoeren, dan zullen wij ook zeker weten dat er iets vervangen moet worden en niet dat u als klant zomaar betaald voor een reparatie die eigenlijk niet gedaan hoeft te worden.

Laat ieder jaar een APK doen voor uw auto. Kom bij ons langs en wij kijken uw auto na voor slechts 39 euro.

Belangrijk om te weten voor een APK:

  • Wanneer uw auto eerder APK is goedgekeurd, dan geldt de datum op het keuringsrapport.
  • U krijgt een herinnering van de RDW voor de APK van uw auto.
  • Let erop dat u de datum aanhoudt, op de brief van wat er wordt laten zien van het RDW, wanneer uw auto APK gekeurd moet zijn. Want verloopt uw APK van uw auto dan krijgt u een boete van het CJB. En het is zelfs zo dat u een boete krijgt wanneer u niet met de auto op de weg rijdt.
  • Wanneer u uw voertuig APK laat keuren, dan wordt dit de nieuwe APK vervaldatum.
background image background image